Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

CIFE 2019 ING BEIJING

F6

Kanthi implementasi "2025 Made in China" lan "Sabuk lan Dalan" konstruksi, didhukung dening pangembangan kanthi cepet saka macem-macem bidang aplikasi, skala perusahaan pengecoran Tiongkok saya tambah taun. Kanthi pangembangan kanthi cepet ing macem-macem bidang aplikasi, derajat konsentrasi industri saya suwe saya mundhak, lan kualitas produk terus ditingkatake. Iki nuduhake manawa industri pengecoran wis mlebu tahap pengembangan medium lan kecepatan tinggi. Pameran Pengecoran Internasional China (Beijing) kaping 13 (CIFE2019) terus dianakake ing Pusat Pameran Internasional China (Pavilion Anyar) wiwit 29-31 Mei kanggo nambah inovasi lan pangembangan industri pengecoran lan ningkatake kerja sama sing jero lan ijol-ijolan ing antarane perusahaan. Minangka salah sawijining pameran, klompok Fengerda entuk pangakuan akeh pelanggan ing pameran iki.

Pameran Pengecoran Internasional China (CIFE), salah sawijining pameran pengecoran terkenal ing saindenging jagad, wis sukses dianakake sajrone 12 taun wiwit didegake ing taun 2004. Pameran kasebut nduweni tujuan kanggo nggawe platform sing ora ana enteke industri kanggo dagang produk, promosi merek, lan teknologi pertukaran. Minangka kegiatan penting kanggo industri ngerti informasi paling anyar lan ngerti tren pangembangan industri paling anyar. Terus nambah semangat kanggo inovasi lan kemajuan teknologi industri pengecoran. CIFE2017 nggabungake luwih saka 500 peserta pameran lan puluhan ewu profesional saka China, Jerman, Amerika Serikat, Italia, Korea Selatan, Jepang, Brasil, Chili, Swedia, Finlandia lan negara liyane. Ing wektu sing padha, pameran kasebut nganakake pirang-pirang forum industri, pertukaran teknis, negosiasi perdagangan lan serangkaian kegiatan, kalebu casting berkualitas tinggi, peralatan casting anyar, otomatisasi, robot industri, cetakan, bahan baku lan produk rantai industri liyane teknis peralatan Pengayaan CIFE2017 sing sukses nggawe perhatian lan perhatian ing industri. Iki nyedhiyakake akeh sorotan sing luar biasa lan uga nuduhake manawa industri pengecoran wis mlebu periode pangembangan anyar.


Wektu kiriman: Dec-15-2020