Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

IFEX 2019 ing India

Feng erda Group melu ing IFEX 2019 ing India wiwit tanggal 18 nganti 20 Januari. Minangka rapat industri pengecoran sing apik, kita ngerti akeh dealer lan pabrik pengecoran ing India.

Feng erda Group duwe loro Anak Perusahaan: Tengzhou Feng Erda Metal Products Co., Ltd lan Tengzhou Delifu Casting Material Co., Ltd. Tutup produk utama Fengerda: Shot Steel, Steel Grit, Alloy Grinding Steel Shot, Stainless Steel Shot, Steel Cut Wire Shot dll. Delifu produk utama: Ferrosilicon, Ferromanganese, Silicon Manganese Alloy, Ferrochrome, Ferromolybdenum Inoculants dll. Produk kita digunakake ing industri pengecoran, industri aerospace, industri otomotif, industri pembuatan kapal lan sapanunggalane.

Kongres Pendhudhukan India kaping 67 & karo IFEX 2019, Pameran Pameran Pameran India Bareng karo Kongres Pendhudhukan Asia kaping 15 tanggal 18-19-20 Januari, 2019 sing dianakake dening Babad NCR Delhi ing Pusat Ekspo India lan Mart, Greater Noida, NCR saka New Delhi atas jenenge Wilayah Lor Institut Pendiri India.

Industri Pengecer India duwe status produsen komponen pemeran nomer loro sing paling gedhe ing saindenging jagad kanthi udakara 10 yuta ton produksi saben taun.

KTT kasebut bakal dadi papan pertemuan para produsen casting, pemasok pengecoran, pembeli casting lan pengusaha kanggo njelajah dalan anyar ing industri kasebut lan nampilake kapabilitas. Acara kasebut pancen menehi inspirasi kanggo komunitas Foundry lan magang anyar amarga kita antisipasi luwih saka 1500 delegasi terdaftar lan 10.000 pengunjung wektu iki dadi konferensi global paling gedhe kanggo industri pengecoran.

Pameran perdagangan mung ing India, sing kanthi cepet dadi salah sawijining tujuan sumber casting penting ing Asia - Cast India Expo bakal diatur bebarengan karo IFEX 2019 lan 67 Kongres Pendiri India. Iki minangka platform sing apik banget kanggo pengecoran saka kabeh penjuru India kanggo nampilake kapasitas lan kapabilitas kanggo para pembeli sing bakal teka ing saindenging jagad.

FENGERDA GROUP fokus ing kualitas, nggawe merek, nglayani pelanggan lan nanggung tanggung jawab sosial. Wis ditampa kanthi apik dening pelanggan domestik lan manca


Wektu kiriman: Dec-15-2020