Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

CHINA METAL 2020 ING SHANGHAI

Wiwit tanggal 18 nganti 20 Agustus, Ekspo Foundry Internasional China kaping 18 dianakake ing kutha Shanghai sing asri. Kanthi CEO Yuqiang Song lan upaya tanpa wates saka 12 manajer penjualan elit Fengerda Group, pameran kasebut sukses banget.

Metal China sing didegake ing taun 1987, pameran kasebut wis dadi salah sawijining pameran industri pengecoran terkenal ing saindenging jagad sawise luwih saka 30 taun pembangunan. Iki minangka pameran industri pengecoran mung sing dianakake asosiasi industri nasional ing Tiongkok, lan nampa tanggapan positif lan dhukungan saka perusahaan pengecoran utama lan pemasok hulu lan hilir. Pameran kasebut nyakup total area luwih saka 100.000 meter persegi, kalebu luwih saka 30.000 meter persegi casting casting non-ferrous lan casting khusus. Luwih saka 1.300 pameran kondhang saka luwih saka 30 negara lan wilayah bakal disambut. Kanthi merek mewah, layanan kelas kapisan lan kaluwihan liyane, pameran kasebut bakal narik luwih saka 100.000 pengunjung profesional saka luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad supaya bisa tuku lan negosiasi.

Metal China minangka pameran industri pengecoran paling gedhe ing China, lan dianakake saben taun. Pameran kasebut kalebu casting, cetakan casting, bahan casting, peralatan casting lan aksesoris casting, lan liya-liyane, lan wis berkembang dadi salah sawijining pameran merek paling profesional lan berwibawa ing industri kanthi spesifikasi dhuwur, level tinggi.

Fengerda mlebu limang pesenan ing papan kasebut, minangka pakurmatan gedhe kanggo kerja sama karo perusahaan baja terkenal ing India. Tembakan Oue Steel , Tembaga mecah paduan, Tembakan stainless minangka barang sing laris ing pameran kasebut.

Fengerda negesake cita-cita sing jujur ​​lan dhuwur, kanthi kendhali ketat kanggo saben proses produksi, utamane kontrol temparature ing proses ngrusak lan quenching, kita ngilangi produk cacat bolongan udara kanthi teori "angin lan kekuatan", kanggo nambah kualitas produksi.

Kita yakin manawa produk bakal diakoni dening luwih akeh pelanggan.


Wektu kiriman: Dec-15-2020